KAFFEBAREN I VÅRA HJÄRTAN
Mitt på Storgatan, bland stadens butiker och matställen hittar du vår kaffebar/café. Det är hit Ni kommer för att fika eller äta eller dricka av vårt fina kaffe eller våra téer. Det är också här vi håller våra utbildningar eller våra arrangemang för företag eller för större bokade grupper. Här i caféet möter ni Jens, Karin, Veronica, och Amanda.

 

Glatt, personligt och på vårat eget vis. Alltid professionellt. Så vill vi ta hand om Er! Oavsett om Du vill ha en slät kopp kaffe, en espresso eller föredrar te är du varmt välkommen in!

SHOPEN MED ALLA TILLBEHÖR
Utvalt av Bar Prego. Det är vår shop som finns i kaffebaren. Här hittar du bryggare, kvarnar, muggar, tekannor och en massa andra tillbehör att ha hemma. Vår tanke med de produkter vi tar in är att de ska vara enkla att använda hemma. En kvarn i centrum och så har du det perfekta kaffet hemma. Då kan du mala precis när du ska dricka och brygga som du brukar. Naturligtvis säljer vi också kaffebönor och te i lösvikt. Du kan också köpa med dig varor vi själva lagar mat av i köket i konsumentförpackningar. Vi säljer också italienska praliner och kakor och god läsk från Italien.

VI GILLAR MUSIK
Ganska så många är de musiker som spelat hos oss på Bar Prego. Framförallt har det varit under ledning av Klubb Måndagshinken men det har också varit i samband med tältfest - nåt vi gillar att göra här på Bar Prego är att tälta in gatan och gränden utanför lokalen och på så vis få plats med en väldans massa mer människor. 

LITE HISTORIA OM STÄLLET 
Jens och Karin Norrlander startade Bar Prego i juni 2011. Det var skolavslutning och sommaren var här och Ulricehamn var fantastiskt. Vi ville driva ett ställe där kvalitet på kaffe, mat och fika fanns i fokus och där känsla, möten, glädje och skratt var lika viktigt.