Jens är caféchefen, filosofen och entreprenören. Positiv och full av omvärldsanalys tillreder han kaffet som du vill ha det.Har du en idé så prata med Jens. Italien inspirerar honom i köket för det är han som står för matlagning och bakning på Bar Prego. Den tidigare vespaburne ekonomichefen är numera trebarnspappa med sjusitsig bil.

Karin, före detta skjutjärnsreporter från kvällspressen, numera barista, marknadsförare och skribent med färdigt romanmanus. När Karin jobbar går det åt mer te än annars då hennes kärlek till Bar Pregos téer lätt smittar av sig på kunderna. Med jämna mellanrum håller hon sig undan jobbet i kaffebaren för att skriva på sin nästa romantriologi.

Veronica har lärt sig den hårda vägen att inte ens i Italien kan man vara säker på att få så god pizza som på Bar Prego. På jobbet är det hon som står för bakning av vår cheescake som hon laddar med massor av bär. Veronica som gillar att laga mat och uteckla nya rätter är svag för det svenska julbordet. Hemma i sin trädgård slukar hon både sol och böcker.