bar_prego_cmyk_bred

MASSOR AV BÖNOR OCH MALT KAFFE PÅ HYLLORNA

– OCH BRA BETALT TILL KAFFEBÖNDERNA

Vi har fyllt på med kaffe. Till exempel Don Pepe – Karamell o vanilj i detta milda kaffe från Panama. Odlas av Juan Antonio Vasquez, som är fjärde generationens kaffebonde på gården Don Pepe. Eller The pineapple thief från plantagen Los Lajones som var den första i Panama att certifieras som ekologisk. Bra betalt till bönderna och alltihop rostat i Sverige på Johan o Nyström.

GOTT KAFFE ÄR KÄRLEK

Vår Brasilia Gradisca har gjort kaffeälskare glada sedan förra årtusendet.Innan vi tog den till Bar Prego lät vi renovera maskinen för att ytterligare säkra kvaliteten.


Vi vill att du som kund ska få det allra bästa i kaffeväg. Från Johan & Nyström, ett ungt rosteri på frammarsh köper vi vårt kaffe.

...och hantverk

Vi brygger varje kopp kaffe på beställning av dig. Hos oss finns inget kaffe som står färdigt och väntar. Istället får du som kund se på medan färskt kaffe mals, bryggs och serveras i rätt temperatur. 

Du kan köpa med dig hem. Vi säljer espressobönor och bryggmalet. Kaffet levereras till Bar Prego bara dagar efter att det rostats.