bar_prego_cmyk_bred

Bar Prego har det lilla annorlunda, det lite unika som jag gillar - lite hemma hos känsla. Så när jag fyllde år frågade jag Jens och Karin om jag fick vara hos dem och fira med vänner och familj. Kvällen blev precis så lyckad som jag önskade med härlig stämning, god mat och glada gäster.
Tack Karin och Jens för en jättelyckad kväll.
Bella Italia /Annica Eklund, Bolon 

HYR BAR PREGO FÖR DIN PRIVATA FEST

 

Fira en kollega, någon som fyller år, bröllop eller student? Vi lovar en härlig upplevelse och arrangerar gärna din fest med både mat och dryck.Vi har plats för upp till cirka 40 personer.

 

Här nedan följer två prisförslag med olika upplägg.

 

1. Italiensk meny – kyckling med kronärtskocka och citron, lasagne, lufttorkad skinka, melon, oliver, grönsallad, hembakt foccaccia. Pris:från 199:- /person.
 

2. Vår egen pastasallad med fårost och grillad kycklingfilé tillsammans med hembakt foccaccia, sallad, oliver och vitlökssås.Pris från 99:-/person

 

Dryck tillkommer till alla priser. När Bar Prego abonneras för slutet sällskap finns möjlighet att ta med eget vin och öl. Kostnaden för att abbonera Bar Prego är från 750 kronor/timme. 

 

- Vi ordnar också livemusik till kalaset. 

- Lokalen är utrustad med wifi.

Ring oss gärna så kan vi diskutera både mat och upplägg: 0730-300 476

 

 

Jorden runt i kaffevärlden
Samla gänget och spendera en kväll hos oss. En kaffeprovning/kurs med fika/mat kostar från cirka 350 kr/person. Vi tar er jorden runt i kaffets magiska värld och låter er sen gå loss på kaffemaskinen för att lära er grunderna i espressokulturen och hur man brygger en espresso, cappuccino och kaffe latte.