bar_prego_cmyk_bred
loading...

PRISEXEMPEL

Frukostmöte: Fralla och kaffe från 150 kronor plus moms/person.

Lunchbuffé (tisdag, onsdag, torsdag och fredag) 100 kronor plus moms/person. Vid större sällskap även andra dagar i veckan. Ring så kommer vi överens! 

Middag:Italiensk meny med varma och kalla rätter på kvällstid från  kronor plus moms.

Abonnera Bar Prego för slutet sällskap: Från 1200 kronor i timmen plus moms. När ni väljer att abonnera Bar Prego på kvällstid finns möjlighet att ta med eget öl och vin till maten.

Jorden runt i kaffevärlden
Samla gänget och spendera en kväll hos oss. En kaffeprovning/kurs med fika/mat kostar från cirka 350 kr/person. Vi tar er jorden runt i kaffets magiska värld och låter er sen gå loss på kaffemaskinen för att lära er grunderna i espressokulturen och hur man brygger en espresso, cappuccino och kaffe latte. 

 

FLER OCH FLER VÄLJER

BAR PREGO FÖR SINA KUNDER OCH ANSTÄLLDA

Bar Prego erbjuder en härlig upplevelse för små och stora sällskap. Många företag passar på att ta med sina gäster för att äta vår Italienska lunchbuffé vid kundbesök. I den ingår varmt, kallt, dryck, dessert och cappuccino eller espresso och kaffe. Det går självklart att förboka plats både för små och stora sällskap.
 

Sandberg Tyg och Tapet AB som beställer italiensk lunch till sina gäster:

Vi vill tacka för en fantastisk lunch och för den lilla extra touchen som kändes genomgående på allt ni skickade med. Det var väldigt uppskattat av oss och våra kunder och ger klar mersmak.

Tack för en fantastiskt mysig julfest!!! Både maten, stämningen och bemötandet var kanon! Hälsningar Malin och IETV

Vi arrangerar gärna ditt frukostmöte eller middag
åt kunder eller personal. Vi lagar mat inspirerad av Italien och har en lokal där stämning och känsla är i fokus. Till fördrinken samlas vi baren och när ni ätit vid långbord tar ni sedan kaffet i några av våra sköna fåtöljer. Lokalen är utrustad med Wifi.