bar_prego_cmyk_bred

EVENT – MAT, LOKAL & UNDERHÅLLNING
Behöver du hjälp med att fixa maten till ditt kundbesök eller sommarfesten med personalen? På Bar Prego ordnar vi allt från middagar vid sittande bord i vår lokal, till mingel och temafester till att laga och arrangera maten och underhållning på den plats du redan valt. Vad behöver du ha hjälp med? 

Planerar – allt från maten utifrån din budget till dekor, lokal, underhållning, inbjudningar, körschema. Vi kan ta helhetsansvaret för ditt arrangemang.  

Lagar mat – Vi hämtar stor inspiration i det italisenska köket. Men också från andra matkulturer i världen. Vi lagar med väl utvalda råvaror och sätter ihop den meny som passar bäst till ditt event.

Underhåller – Tillsammans med vår samarbetspartner Skoglund Entertainment erbjuder vi ett brett program för underhållning för med fester, event och arrangemang. Bar Prego har sedan starten 2011 varit en aktör inom kultur och en scen för många musiker, ståuppare och föreläsare och har ett brett kontaktnät lokalt och nationellt. 

Moderator – Behöver du någon som håller i ditt event? Som sätter extra fokus på en fråga eller på att få allt att flyta. Med lång erfarenhet inom projektledning och offentliga arbete som moderatorer hjälper vi dig med detta.